Kolarikorjaukset nopeasti Torniossa

Kun vahinko sattuu, apu on lähellä. Torniossa toimiva kolarikorjaamomme hoitaa peltivauriot ja muut auton korjaustyöt ripeästi ja ammattitaidolla. Palveluihimme kuuluvat mm. maalaukset, korikorjaukset, peltikorjaukset, korin elektroniset mittaukset, muovikorjaukset, hitsaustyöt ja tuulilasikorjaukset. Teemme yhteistyötä vakuutusyhtiöiden kanssa ja hoidamme usein niiden kustantamia kolarikorjauksia, olemme Suomen Kolarikorjaamoiden Liiton jäsenyritys.

Käytössämme on Spanesin Korinoikaisupenkki, Autorobotin elektroninen korin mittauslaite sekä Autorobotin pistehitsaus-, alumiinihitsaus-, juotoshitsaus- ja Mig-hitsausvarusteet.

Kolarin sattuessa

Vahingon sattuessa kolarin aiheuttaja tekee vahinkoilmoituksen omaan vakuutusyhtiöönsä. Sinä päätät aina, missä autosi korjataan. Soita meille ja sovi autosi korjauksesta: 041 438 1444. Kun tuot autosi meille, hoidamme vahinkotarkastukset CABAS -ohjelmalla ja lähetämme ne ilmoitettuun vakuutusyhtiöön. Korjaustyöt hoidamme sujuvasti, ja pääset tien päälle ennen kuin huomaatkaan!

Korjaukset ja maalaukset saman katon alta

Kolarikorjausten lisäksi yrityksemme tekee autonmaalaustöitä. Hoidamme autosi korjaustyöt siis alusta loppuun samassa paikassa ja nopealla aikataululla. 

Kun kolari sattuu, soita meille!

Polar-Automaalaus Oy palvelee Torniossa.

Kysy - Me vastaamme!

Polar-Automaalaus Oy 

Vanha Pirkkiöntie 6, 95470 TORNIO 

Puh. 016 441 808 tai 041 438 1444

info@polarautomaalaus.fi

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Polar-Automaalaus Heikki Toppala Oy
Vanha Pirkkiöntie 6
95470 TORNIO

Y-tunnus: 06709459
Puh: 0400 690 402

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Polar-Automaalaus Heikki Toppala Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.