Kolarikorjaukset nopeasti Torniossa

Kun vahinko sattuu, apu on lähellä. Torniossa toimiva kolarikorjaamomme hoitaa peltivauriot ja muut auton korjaustyöt ripeästi ja ammattitaidolla. Palveluihimme kuuluvat mm. maalaukset, korikorjaukset, peltikorjaukset, korin elektroniset mittaukset, muovikorjaukset, hitsaustyöt ja tuulilasikorjaukset. Teemme yhteistyötä vakuutusyhtiöiden kanssa ja hoidamme usein niiden kustantamia kolarikorjauksia, olemme Suomen Kolarikorjaamoiden Liiton jäsenyritys.

Käytössämme on Spanesin Korinoikaisupenkki, Autorobotin elektroninen korin mittauslaite sekä Autorobotin pistehitsaus-, alumiinihitsaus-, juotoshitsaus- ja Mig-hitsausvarusteet.

Kolarin sattuessa

Vahingon sattuessa kolarin aiheuttaja tekee vahinkoilmoituksen omaan vakuutusyhtiöönsä. Sinä päätät aina, missä autosi korjataan. Soita meille ja sovi autosi korjauksesta: 0400 690 402. Kun tuot autosi meille, hoidamme vahinkotarkastukset CABAS -ohjelmalla ja lähetämme ne ilmoitettuun vakuutusyhtiöön. Korjaustyöt hoidamme sujuvasti, ja pääset tien päälle ennen kuin huomaatkaan!

Korjaukset ja maalaukset saman katon alta

Kolarikorjausten lisäksi yrityksemme tekee autonmaalaustöitä. Hoidamme autosi korjaustyöt siis alusta loppuun samassa paikassa ja nopealla aikataululla. 

Kun kolari sattuu, soita meille!  

Polar-Automaalaus Oy palvelee Torniossa.

           

Kysy - Me vastaamme!

Polar-Automaalaus Heikki Toppala Oy
Vanha Pirkkiöntie 6, 95470 TORNIO
Puh. 0400 690 402
info@polarautomaalaus.fi